Web
Analytics
https://tecuci.eu

Şi femeile beau câteodată


Politia rutiera TecuciLa data de 17/18 noiembrie a fost identificata in trafic Maria Cristina B., de 23 ani care conducea autoturismul cu nr. BN-05-FOH avand o concetratie alcoolica de 0,41mg/l alcool pur in aer expirat. I s-au recoltat probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei si i s-a retinut permisul fara drept de a mai conduce si i s-a intocmit dosar penal.  Ieri,Vasile P. de 58 ani din Ghidigeni, a fost depistat in trafic conducand Dacia 1310, nr.GL-03-NGA pe raza localitatii Ghidigeni, avand o concentratie alcoolica de 0,31mg/l alcool pur in aer expirat. A fost sanctionat cu amenda de 540 lei si i s-a retinut permisul pentru 90 zile.
Tot ieri, orele 10, pe DJ251 pe raza localitatii Cudalbi,conducatorul mopedului Honda cu nr. GL-469 Cudalbi, nu a pastrat distanta fata de vehiculul care circula in fata sa si in momentul in care acesta a franat, a intrat in coliziune cu acesta, producand avarierea celor doua vehicule.
Aseara la orele 22,50 Georgiana S. in timp ce conducea Loganul cu nr.GL 08 EJE, nu a adptat viteza de deplasare la conditiile de drum (carosabil umed si ceat densa) si pierzand controlul directiei a parasit partea carosabila a DJ252 si a intrat in coliziune cu copacii aflati la marginea padurii. In urma evenimentului produs, conducatoarea auto a acuzat dureri lombare, fiind diagnosticata cu contuzie lombara-cervicala.
„Atentionez conducatorii de vehicule ca sa adapteze viteza de deplasare la conditiile de drumsi meteo existente, iar in cazul prezentei cetei si a carosabilului umed, ori acoperit cu mazga sau polei sa circule cu viteza redusa si chiar sa evite deplasarile cu autoturismele. Tinerii conducatori auto, fara experienta, este bine sa conduca in prezenta unui sofer care poate sa-i dea sfaturi utile, ori sa-i atraga atentia asupra manevrelor gresite, ori a regulilor nerespectate” a precizat seful Politiei Rutiere, comisar Ionel Cîlici.
A cules informatiile N.P. Tecuci.eu