Ameninţare şi distrugere

Amenintat cu arma    Joi, 14 martie a.c, în jurul orei 10:50, un echipaj al Jandarmeriei Galaţi aflat în misiune de patrulare pe raza municipiului Tecuci, a fost direcţionat de către dispeceratul Poliţiei Municipiului Tecuci ca urmare a unui apel primit prin S.N.U.A.U.112 către DE 581, în zona staţiei peco „Lukoil” unde un bărbat este ameninţat cu o armă de vânătoare.  Ajunşi la faţa locului jandarmii gălăţeni au trecu la legitimarea persoanelor stabilind că acestea se numesc B. Aurel de 67 ani din comuna Priponeşti, judeţul Galaţi şi O. Victor de 31 ani din municipiul Tecuci. Fiind întrebate cu privire la aspectele sesizate, B. Aurel a declarat jandarmilor că în timp ce supraveghea o cireadă de vaci care păşteau la marginea unei tarlale cultivate cu grâu a fost ameninţat cu o armă de vânătoare de către O. Victor pe motiv că animalele ar fi intrat în cultura lui de grâu, cel din urmă negând însă toate acuzaţiile aduse. La rândul să, O. Victor le-a oferit jandarmilor o altă explicaţie a celor întâmplate afirmând că în timp ce trecea prin dreptul terenului său a observat o cireadă de vaci care păşteau, distrugându-i astfel cultura de grâu iar în momentul în care i-a cerut proprietarului cirezii să părăsească terenul a fost ameninţat cu o bâtă de către acesta.

Procedându-se la verificarea autoturismului proprietatea lui O. Victor a fost identificată în interior maşinii o  armă de vânătoare descărcată marca „BERETA”, calibru 12 mm,  montată şi introdusă în husa de purtare, armă pentru care O. Victor deţinea permis legal. De asemenea, la faţa locului cât şi în autovehicul nu au fost găsite cartuşe. În continuare s-a procedat la conducerea celor două persoane la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, arma de vânătoare fiind predată lucrătorilor Biroului A.E.S.P.Tecuci.

În cauză au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de  fi infracţiune de „distrugere” şi „ameninţare” faţă de numitul B. Aurel şi „ameninţare” faţă de numitul O. Victor, dosarele fiind înaintate Poliţiei Municipiului Tecuci  pentru continuarea verificărilor şi probării întregii activităţi infracţionale

One thought on “Ameninţare şi distrugere

  1. Ha ha ha sint convins ca numitul O Victor nu va pati absolut nimic ,si daca stam si analizam e traditie in fam O…. amenintatul cu pistolul de tatasu ,si acuma de fiul cu pusca . Hai sa fim seriosi cum mama masi mai sa ameninti cu pusca un vacar ce pazea vitele,pai O Victor,tu esti inteligent te cobori la mintea vacarului. Eu stiu ca ai Fazani ,Iepuri si Chiar mistreti mai spre IAS,ce slab esti frate desi tu in realitate esti cam plinut.

Comments are closed.