Comunicat – Biroul Rutier Tecuci 27-mart-2013

Agent politia rutiera in Tecuci  Agentii de politie rutiera, tinand cont de avertizarile meteorologice au actionat pentru asigurarea fluxului traficului si sanctionarea abaterilor savarsite in miscare de catre conducatorii auto.  Astfel, au fost filmate cu aparatura video-radar un numar de 13 cazuri de viteza excesiva in localitate, unul dintre acestea fiind de peste 105 km/h in localitate, ceea ce a impus ca pe langa sanctiunea in valoare de 675 lei sa se retina si permisul de conducere pentru 90 de zile.  Biroul Rutier Tecuci recomanda tuturor participantilor la trafic sa circule cu atentie sporita, iar conducatorii de vehicule sa circule cu viteza moderata adaptata intotdeauna la conditiile de drum pentru a preveni franarea brusca si derapajele.
Se impune de asemenea sporirea atentiei in zona trecerilor pentru pietoni, in zona scolilor, si in general cand se afla pietoni pe carosabil pentru evitarea accidentelor. Ignorarea situatiilor de risc rutier poate conduce la formarea cauzelor si conditiilor specifice in care sa se produca evenimente unele cu consecinte foarte grave.

Alege-ti Viata !

One thought on “Comunicat – Biroul Rutier Tecuci 27-mart-2013

  1. Consider că montarea luminilor galbene intermitente la trecerile de pietoni, ar fi o investiţie benefică pentru cetăţeni. Sper că se va prevede nişte bani pentru această acţiune în bugetul local. Şi nu ar mai exista scuza din partea şoferilor că nu au văzut marcajul sau indicatorul de trecere pentru pietoni. Mulţi neştiind să citească prea bine, când au citit codul rutier, nu au citit „trecere pentru pietoni” ci „trecere peste pietoni”! Iar amenzile şi reţinerile de permis nu vor scoate din trafic criminalii pe patru roţi în vecii vecilor. Singura soluţie, pentru că tot e criză şi sărăcie, nu este să-i iei din banii pe care deja nu-i are, cât trimiterea la reexaminare la sală. Mergi şi dai sala, cu nişte întrebări serioase. Nu ai luat, eşti reprogramat peste trei luni de zile. Nu iei nici a doua oară, eşti programat peste şase luni. Nu ai luat nici a treia oară, programare peste un an. Nu ai luat nici acum, şcoală de şoferi obligatoriu şi examen pentru obţinerea permisului. Cu această lege în România la ora actuală s-ar circula ca în rai. Dar dacă legiuitorii români sunt extraşi prin vot de către aceiaşi bizoni ca şi ei, logic că mintea nu-i duce decât la bici. Adică ai vite, nu stai să le educi cu vorba ci cu biciul. Ţară de kkt cu conducători de kkt, aleşi de un popor de kkt.

Comments are closed.