Schimb de ştafetă la Poliţia Municipiului Tecuci

Florin Balcan  Comisarul şef Florin Balcan, şeful Poliţiei Municipale Tecuci a fost schimbat din funcţie în urma unei analize făcute de către corpul de control al Ministerului de Interne. „În urma controlului efectuat de către Corpul de Control al M. A. I. s-a întrunit consiliul de disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române şi, pe baza rezultatelor, s-a decis sancţionarea comisarului şef Florin Balcan prin eliberarea din funcţia de conducere şi  trecerea pe o funcţie inferioară de execuţie până la cel mult nivelul de bază al gradului  profesional. Timp de trei luni, interimatul la conducerea Poliţiei Municipale Tecuci va fi asigurat de comisarul şef Marius Rotaru, adjunctul şefului poliţiei Municipiului Galaţi”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Se pare că şi adjunctul Poliţiei Municipale Tecuci, Ionel Flechea, a solicitat trecerea în rezervă.

3 thoughts on “Schimb de ştafetă la Poliţia Municipiului Tecuci

  1. Deci fotomodelul va fi noul sef al pulitiei municipiului tecuci.

  2. Doamnea AJUTA! In sfarsit, este cert ca politia tecuceana cam a stagnat, nu zic cazurile grave dar macar sa se rezolve probleme de furt ce se verifica aproape zilnic in Tecuci si ca domnul fost-comisar nu prea a avut treaba. Ar fi trebuit sa plateasca in fata justitiei pentru neglijenta cu care a condus politia tecuceana.

  3. Poate noul sef al Politiei Tecuci va face lumina in multele cazuri nerezolvate ale celor ce doreau sa li se faca dreptate,si in ceea ce ma priveste, amintesc faptul ca Politia Tecuci nu a solicitat o recalculare a testului de alcool in sange, a vestitului BADIU, cel care dupa ce a comis un concurs de infractiuni(violenta, amenintare, condus in stare de ebrietate 0,99%alcool pur in aer axpirat,condus pe contrasens,etc),Parchetul Tecuci condus de nimeni altul decat cel ce avea o relatie de prietenie chiar cu infractorul Pintilie Ion in portbagajul caruia s-a mai gasit si un dosar oficial datand din 2009 ce apartinea Parchetului…Si cum spuneam domnul comisar sef ce a preluat postul in locul domnului Balcan, are obligatia legala asa cum o avea si ex-comisarul Balcan sa retrimita la IML-Iasi sau Bucuresti o contraexpertiza a rezultatului de sange, in care vestitul BADIU a facut orice doar sa nu i se faca dosar penal, astfel 0,75 este mai mic decat 0,80 cat trebuia sa fie un rezultat ce deschidea un dosar penal…Traiasca cei ce fac prietenii cu infractorii din Politia si Parchetele din judet, amintim aici si de domnii doctori ce inchid ochii si intind mana in astfel de cazuri delicate.Mafia din judetul Galati va fi decapitata doar atunci cand noi cei ce ne dorim ca si Romania sa fie o tara europeana, sa facem front comun si sa denuntam pe cei ce au nesimtirea si curajul sa incalce legea.Oameni buni, va rog sunati-ma la tel. 0734266551 daca aveti cazuri grave ce doriti sa le aduceti la cunostinta celor ce vor sa faca dreptate in aceasta tara.

Comments are closed.