Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (23)

Apa robinet tecuci.eu

Astazi am fost in vizita la o cunostinta ce locuieste pe strada Heliade Radulescu din municipiul Tecuci. Am observat ca in vasul din care beau cateii apa o mizerie de lichid. Evident, am mers la robinet si am descoperit ca apa ce curgea era asa cum se vede in recipientul din stanga. Suntem in anul 2013, tarifele la apa s-au marit consistent, iar promisiunea electorala a ramas neonorata. Alo! Protectia consumatorului ce facem?

3 thoughts on “Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (23)

  1. Dar pe vremea primarului Lazar cand la robinet aveati apa 4 ore pe zi, doua de la 7 la 9 si 2 de la 20 la 22 era mai bine? Dupa 2004 daca aveti non stop, acuma spuneti ca nu e buna.

    1. Excelent comentariul! In primul rand pot sa presupun ca esti din randul celor de la „putere”. In al 2-lea rand, apa 24 de ore pe zi nu curge de la administratia Tuchel. Actuala administratie este obligata sa mentina un standard de viata. A promis in campanie „un oras occidental”. Apa este vitala: trebuie sa fie potabila si cat mai ieftina. Este potabila si ieftina, stimate comentator „Lungu” ? Si-apoi nu o furam. O PLATIM cu varf si indesat. Va invitan la redactie, pentru ca sunteti multumit de acesta situatie, sa beti o saptamana acesta apa: 24 de ore pe zi. Ca tot o aveti. Serviciul e gratuit pentru DV. Facem si o inregistrare video pentru concetatenii nostri. Va prindeti?

Comments are closed.