Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (24)

Asfaltre pe ploaie in municipiul Tecuci

Astăzi a plouat din nou (05.iun.2013). Când o repriză de ploaie s-a sfârşit am primit un telefon care ne înştiinţa că se asfaltează pe strada Ana Ipatescu (în cartierul N. Bălcescu). Da, gropile erau pline ochi de apă , se suflau superficial şi se împraştia asfalt. Firma care, evident, şi-a făcut de treabă şi pentru anul viitor aparţine omului de afaceri liberal Nelu Gălbenuş. Nimic nou. Şi acum 2-3 ani se făcea la fel. Doar firma şi primarul purtau alte nume. Curat occidental!

9 thoughts on “Imaginea zilei: Tecuciul oraş occidental (24)

 1. de trei patru luni se circula prin acele gropi. mai bine mai tirziu decit …..NERVII AU FOST TESTATI”Am reusit sa avem din nou „gospodari”

 2. Oare cand o sa dispara toti hotii astia (nu numai din Tecuci ci din toata Romania)

 3. marea carpeala eu nu inteleg de ce la asfaltu ala din Balcescu care este terminat , terminat nu l-a ras tot si sa fi turanat un nou covor asfaltic, nush cum gandesc oameni asta si asa ar fi putut sa numai aibe probleme pana la alegeri cu strada ai destul de importanta. in fine dar logica mea nu este in aceiasi asensiune cu cea a primarului in fine eu fi eu nebun da astea fac o treaba de mantuiala o sa fotografiez strada peste numai 3 luni sa vedeti cum arata

  1. dar in poza apare un logan cu remorca. Deci utilajele sunt loganul cu remorca?

  1. Comentariul la care faceti referire este un rand plin de invective la adresa primarului. Evident ca n-o sa-l aprobam. Preferam sa fim „comunisti” decat abjecti.

   1. pffff e clar , pai ce site a asta frate??!Admine trebuie sa fii impartial , la rubrica de comentarii fiecare trebuie sa-si exprime parerea asa cum doreste si cum simte…unde-i libertatea cuvantului???Nu-ti convine tie , inseamna ca ai o problema grava!!

    1. @patent
     Cred ca nu ati inteles ce dorim. Comentarii constructive sau critice. Nu injurii. Daca aveti o problema cu primarul, adresati-va direct acestuia daca aveti sange in instalatie. Noi nu dorim sa afisam acest tip de exprimare. E vointa noastra.

    2. Prietene eu cred ca admin are dreptate ne trebuie sange in instalatie la multi dintre noi sa ii spunem tapeanului sa ne lase in pace cu toata gasca lui de hati comunisti!!!

Comments are closed.