Zile negre pentru Primaria Tecuci: tecuceanul.ro a fost atacat de hackeri

Tecuceanul ro  Astazi, website-ul tecuceanul.ro a primit in dar, de la Domnul AzRoot, o cugetare simpla si gratuita: „Oamenii mari nu se nasc mari, acestia cresc mari.” Nu stim cine e acest domn si nici cui s-a adresat dar concluzionam ca, la cati bani s-au cheltuit pentru acesta, merita mai multa munca pentru masuri suplimentare de securitate. Curat profesional!

9 thoughts on “Zile negre pentru Primaria Tecuci: tecuceanul.ro a fost atacat de hackeri

 1. Noaptea minții!
  ”….acest site, care a dorit și dorește să informeze tecucenii de acțiunile ce se petrec în municipiu, activitățile culturale, noutățile ivite, evenimente în desfășurare, fără implicarea politicii..”
  Să mori de râs nu alta!Fără implicarea politicii!!!

  1. Am observat reactia redactorilor de la Tecuceanul.ro si m-am amuzat. Trebuie sa spun ca, e bine sa te informezi inainte de a-ti da cu parerea intr-o chestiune despre care nu stii nimic. Intre un hacker si un cracker este o mare diferenta. Oare ce-o fi fost? Cunoastem tactica: cea mai buna aparare e atacul.
   Si pentru ca nu e deloc placut sa te trezesti fara informatii in website-ul pe care l-ai construit cu truda, recomand un set de masuri de securizare click AICI

 2. Mai nu fiti copii, astia si-au inchis singuri site-ul sa le creasca audienta, sa spuna lumea uite saracii cu ce probleme se confrunta, nu poate domnul primar sa construiasca nimic in orasul asta….stiti vorba ,,agenturile straine”

  1. Nu trebuiesc complicate lucrurile. Daca dati o cautare pe google pentru: „Hacked By Mr.AzR00T” ve-ti obtine peste 6.500 de rezultate. Acestea sunt websituri (in special platforme wordpress) din toata lumea si care au avut probleme de acest gen. In special in ultimele ore. Una din cauze este lipsa de elemente de securitate implementate de cel ce a creat website-ul. Restul, sunt bancuri ieftine.

   1. Salut Admin

    Din data de 15 martie numai sunt locuri de munca la tecuci ??? Eu aveam o parere ff buna despre situl asta ,zilnic „rasfoiam” articole tecucenul.ro are saptamanal articole despre locuri de munca aici au intrat in somaj articolele de acest gen ??

    cu stima Doru

    1. Rubrica era sustinuta cu sprijinul celor de la ALOFM. Dar, acesta institutie a incetat sa ne mai trimita informatii. Cine spuneti ca e responsabil de lisa acestor informatii?

     1. De ce nu le cereti informati ?conform legi 544/2001 aveti tot dreptul sa le cereti aceste informati
      Nu cred ca daca le cereti informati nu le ve-ti primi

      cu stima Doru

     2. Ce glumă bună… Ha, ha, ha…… Pe ce lume trăiţi?
      Să-mi fie scuzat tonul nepoliticos dar cred că scrieţi comentariul din Suedia.

Comments are closed.