Poeta Stamate contestă ultimul articol apărut în presă

Eleonora-Stamate  De mai bine de o săptămână poeta Eleonora Stamate se află la Spitalul Anton Cincu din Tecuci, unde a fost internată în urma unui atac cerebral, al doilea suferit în decurs de câţiva ani. Eleonora Stamate a apelat la portalul de ştiri tecuci.eu pentru a exprima un punct de vedere vizavi de articolul apărut duminică pe zonapress.ro în care este prezentată informaţia cum că poeta lansează acuze la adresa personalului de la secţia Medicală a spitalului.”Dacă la sectia Reanimare am găsit tolerantă, întelegere, curătenie, medici, asistente si infirmiere devotate si cu foarte mult bun simt, la sectia Medicală de la etajul 1 e un dezastru. Cadrele de aici sunt sub orice critică, e mizerie”, ar fi spus poeta conform zonapress.ro. Eleonora Stamate spune că nu a declarat niciodată aşa ceva. Poeta povesteşte că a fost contactată telefonic de un reprezentant al ziarului online, o cunoştinţă, şi singurul lucru pe care într-adevăr l-a criticat în timpul convorbirii a fost în legătură cu hrana oferită, margarina nefiind cel mai bun aliment pentru bolnavi. “Nu mi s-a cerut consimţământul să fie scris un articol în care să apară acest aspect, discuţia telefonică purtată fiind una obişnuită”. Restul afirmaţiilor apărute în articol sunt invenţii susţine poeta. “Nu poţi să-ţi faci titlu de glorie, să loveşti în spital, folosindu-te de un om aflat într-o stare de sănătate precară”, a declarat Eleonora Stamate menţionând că mulţumeşte personalului spitalului pentru felul în care fost tratată. În cursul zilei de luni poeta a primit vizita directorului spitalului Teodor Negru care i-a oferit un buchet de trandafiri albi din partea primarului municipiului.

7 thoughts on “Poeta Stamate contestă ultimul articol apărut în presă

 1. Multă sănătate și toate cele bune doamnei profesoare Eleonora Stamate !

 2. Nu stiu de ce,dar tind sa dau dreptate semnatarului articolului din zonapress.Nu cred ca un ziarist ce si-a format un obicei din a reda adevarul despre societatea noastra bolnava de cancerul politic,coruptiei si incompetentei,si-ar permite sa inventeze si sa relateze niste minciuni inventate.
  Nu spun ca d-na Stamate ar minti acum dar,poate acei trandafiri albi i-au sters memoria si i-au albit resentimentele fata de realitatea cruda din Spitalul Tecuci.
  Nu inteleg de cand un director de spital devine putator de cuvant al unui primar mincinos si fatarnic.Isi poate permite asa ceva sau vrea sa dovedeasca ca pupincurismul rezulta numai din slugarnicie sau acoperirea unor urme rusinoase.Numai un om fara coloana vertebrala poate face asemenea gesturi.Bleah,ti se face scarba!
  Nu contest ca sunt si lucruri bune in spital dar,de asemenea,am auzit ca sunt destui angajati pe pile si spaga ce nu au nici in clin nici in maneca cu sistemul sanitar,am auzit si de medici incompetenti profesional dar cu fite,am auzit ca se fura in continuare din drepturile pacientilor si ca mai sunt soferi de pe salvare ce fura motorina.Toate acestea exista sub directoratul unuia sau altuia si cu acordul unuia sau…altuia.
  De ce sa laudam instalarea unei ferestre noi daca cladirea sta sa se darame?Ar insemna sa fim de acord cu metoda tiganului care si-a invatat magarul sa nu mai manance.

 3. Revin;oricum dupa noile reglementari, orice pacient care isi procura cu proprii bani medicamentele,prescrise de doctor, in timp ce este internat in spital, pe baza unei cereri isi poate recupera aceste sume.

 4. Degeaba ascundem gunoiul sub pres, toata lumea stie ca spitalul din Tecuci este la pamant. Eu personal am fost cu mama mea de doua ori la spitalul ”Anton Cincu”, de fiecare data medicamantatia fiind cumparata de noi, nu mai vorbesc de spagile pe care trebuie sa le dai pentru a primii ingrijirea necesara. Deci nu trebuia sa ne mai zica doamna Stamate cum stau lucrurile la spital. Probabil ca pentru acest drept la replica spitalul i-a decontat medicamentele si spagile date. In rest, multa sanatate doamna Stamate.

 5. Multa sanatate doamnei profesoare Eleonora Stamate !

 6. Este rușinos ca pentru un buchet de trandafiri să îți schimbi atitudinea și te dezici de cele afirmate! Persoanele interesate pot solicita Romtelecom desfășurătorul convorbirii telefonice. În acest fel, vor avea confirmarea certă a celor spuse de pacientă. ” Stau de vorbă acum cu presa, la telefon” i-a răspuns doamna profesoară infirmierei care apăruse în salon cu ceea ce domnia sa a considerat că „sunt lături”. Dacă informațiile furnizate de doamna Stamate sunt ireale, cerem public scuze Spitalului, dar nu ne asumăm răspunderea pentru afirmațiile făcute de persoana în cauză.

Comments are closed.