Azi, rezultatele la examenul de toamna a bacalaureatului

Afisarea rezultatelor bacalaureat 2010  Astăzi, absolvenţii de liceu care au participat la a doua sesiune a examenului de [intlink id=”21542″ type=”post”]bacalaureat[/intlink] vor afla dacă au promovat sau nu. Rezultatele nu se anunţă însă prea bune. Mulţi dintre tineri au ales să nu se prezinte la examene, iar dintre cei care au făcut-o, o mare parte a predat foile goale. Astăzi vor fi afişate rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă. rezultatele nu se anunţă prea bune pentru că, de exemplu, la proba orală de limba şi literatură română un elev din zece a chiulit şi doar 18% dintre candidaţi au demonstrat că ştiu materia. La proba scrisă de română, 240 de elevi au fost prinşi copiind. Şi la ultima probă scrisă au fost probleme. Aproape un sfert dintre [intlink id=”20284″ type=”post”]candidaţi[/intlink] au decis să nu mai participe.

3 thoughts on “Azi, rezultatele la examenul de toamna a bacalaureatului

  1. Avand in vedere esecul acestor doua sesiuni de bacalaureat 2011, ma intreb daca e vorba doar de o generatie mai slab pregatita, sau doar de faptul ca de data aceasta, au fost luate toate masurile de prevenire a oricaror fraude. Intind sa cred nu ca generatia de anul asta a fost la pamant, ci doar ca nu s-a mai putut copia ca in alti ani, atata tot.

    1. Aveti dreptate, generatia aceasta nu e sensibil mai slaba decat celelalte. Ea plateste pentru promiscuitatea din trecutul apropiat, cand copiatul si alte fraude erau o opera comuna la care participau elevi, parinti, profesori corectori, supraveghetori si alti „inalti” factori.
      Daca seriozitatea se va mentine si, vrand-nevrand, scolile se vor curata de aceasta plaga, in societatea romaneasca va bate vantul innoirii si ministrul Funeriu va deveni un ministru legendar.
      Insa, ma indoiesc. La noi au invins mereu lichelele.

Comments are closed.