Ziarul Tecuceanul: Ţuchel îşi face imagine pe BANII TĂI

Tecuceanul_protecuci.ro  Am răsfoit buletinul de presă “Tecuceanul”, editat de Primăria Municipiului Tecuci, şi s-a confirmat ceea ce doar bănuiam încă de la naşterea conceptului, că este un mijloc excepţional pentru actualul primar, Daniel Ţuchel, de a-şi face imagine. Nu e o iniţiativă particulară aşa că cel puţin o parte din banii utilizaţi sunt publici. Primarul nu pierde de fapt nicio ocazie de a-şi face imagine. Două exemple ar fi că pe afişele de prezentare a spectacolului de revelion era menţionat ca organizator Primăria Tecuci şi Consiliul Local Tecuci iar în spatele scenei pe care s-a desfăşurat concertul, era trecut ca organizator primarul Municipiului Tecuci; …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro

3 thoughts on “Ziarul Tecuceanul: Ţuchel îşi face imagine pe BANII TĂI

  1. !!!RUSINE RUSINE RUSINE!!!!
    -Fikelstein a fost un primar rafinat, intelctual destept , un om transparent si amabil
    -TUCHLE – lipsit de orice fel de cultura (doar cultura argicola il caracterizeaz), nesimntire, tupeu de interlop si aroganta la maximul nivel, resptect zero pentru cetateni.

  2. La Tecuci s-a atins limita de jos a penibilului cu oualele acoperite din centru.Domnule primar,puteti fi mai penibil de atat?

  3. A PROSTIT T…. ASTA UN TECUCI INTREG SI ACUM NE PUNE SI OCHELARI DE CAI……. DEMNEZEU SA NE APERE DE UN T…. ASTA.

Comments are closed.