loader image
tehnica-raindrop-Roxana-braniste-Tecucijpg

Sănătate şi echilibru cu terapia Raindrop – articol publicitar

Tehnica Raindrop a fost pusă la punct de neuropatul Dr. Gary Young pe baza cercetărilor efectuate în ceea ce priveşte uleiurile esenţiale că agenţi antimicrobieni şi a informaţiilor fascinate pe care le-a învăţat de la înţelepţi indieni . Este o tehnică puternică , neinvaziva, ce se bazează pe capacitatea antivirală, atibacteriana şi antiinflamatorie a unui pachet de uleiuri esenţiale alese special pentru a determina organismul să-şi menţină curbura spinală normală.

Conform unor studii recente, s-a demonstrat că unele tipuri de anomalii în aliniamentul coloanei, se datorează unor viruşi şi bacterii ce se afla în stare latentă poziţionaţi de-a lungul coloanei vertebrale . Aceşti germeni patogeni determina inflamarea, contorsionarea şi desfigurarea coloanei vertebrale acţionând muşchii să tragă de ea. Deoarece masjul Raindrop acţionează direct asupra punctelor reflexe de pe talpa prin tehnica VITAFLEX, cât şi direct asupra muşchilor spinali simultan stimulându-se şi stistemul limbic prin inspirarea remediilor, efectul obţinut fiind maxim.

Uleiurile esenţiale sunt folosite în vindecări de peste 5000 de ani. Încă din timpurile biblice, popoarele din Orientul Mijlociu au folosit uleiurile esenţiale. Biblia cuprinde 33 de specii  şi mai mult de 500 de referinţe la uleiuri eterice şi la plante aromate din care provin. Însemnările vorbesc despre utilizarea uleiurilor esenţiale şi a substanţelor balsamice pentru ritualuri religioase şi păstrarea sănătăţii fizice şi emoţionale. În corpul uman uleiurile stimulează formarea şi secreţia anticorpilor, neurotransmiţătorilor, endorfinelor, hormonilor şi enzimelor aducând corpul în stare de echilibru. Uleiurile esenţiale sprijină sistemul endocrin şi de reproducere, sistemul circulator, digestiv şi nervos, protejează împotriva infecţiilor, întăreşte sistemul imunitar, susţine vindecarea rănilor cât şi metabolismul alimentelor şi a substanţelor nutritive. Uleiurile esenţiale sunt extrem de concentrate.

O picătură conţine cca. 40 milioane de miliarde de molecule. Exprimat în numere, acest lucru reprezintă 19 cifre de 0 ataşate de un 4. În corpul nostru  noi avem 100 miliarde de celule, ceea ce înseamnă că o singură picătură conţine suficiente molecule încât să acopere fiecare celulă din corpul nostru cu 40.000 molecule. Un alt aspect importat este reprezentat de frecvenţă. În timpul zilei frecventa vibratorie a unei fiinţe umane sănătoase este de 62-68 MHz. Când frecvenţa noastră scade timp îndelungat, sistemul imunitar este afectat şi apar îmbolnăviri. La o frecvenţă de 58 MHz se poate instala o răceală sau gripă iar candida şi infecţiile fungice apar de la o frecvenţă de cca. 55 MHz în jos. Dr. Royal Rife a demonstrate în studii faptul că bolile pot fi combătute printr-o creştere a frecvenţei organismului. Studiile arată că dintre toate substanţele naturale cunoscute până în ziua de azi, uleiurile esenţiale au cele mai înalte frecvente. Uleiurile esenţiale pot străbate bariera tegumentară, pot ajunge de-a lungul pereţilor celulelor adipoase în straturile mai adânci, de aici direct în venele capilare şi, mai departe, în ţesuturi, articulaţii, muşchi şi orange.

Tehnica Randrop combina cunoştinţele vechi ale indienilor Lakota din America de Nord cu tehnica Vita Flex şi cele mai noi cunoştinţe ale aromaterapiei. Tehnica Raindriop a fost dezvolata de Gary Young în anii ’80 şi se bazează pe cercetările lui despre uleiurile eterice şi despre substanţele antimicrobiene pe care acestea le conţin. La baza tehnicilor Vita Flex şi “Feather strokes” se afla un masaj special de atingeri ale indienilor Lakota. În terapia Raindrop se utilizează o combinaţie sinergetică a noua uleiuri esenţiale pure. Deşi aplicarea terapiei Raindrop nu durează decât 60-90 minute, uleiurile continuă să lucreze pentru încă 7 zile de la aplicare. În tot acest timp se realizeza o reajustare a coloanei vertebrale. O analiză sanguină comparativă de sânge ilustrează efectele positive ale terapiei Randrop asupra globulelor roşii, a inflamaţiilor, a candidei din sânge sau congestiei glandei suprarenale. Prin tehnica Vita Flex se activează puterea de autovindecare caracteristica organismului şi armonizează fluxul energetic în corp. De aemenea, lucrează în cazul : migrenelor, durerilor de cap, afecţiunilor cervicale, luxaţiei coxo-femurale, deformărilor varu şi valgum ale picioarelor, piciorului plat şi celui scobit, problemelor menstruale, lipsei de energie, oboselii cornice, durerilor sciatice, crampelor, blocajelor energetice…


Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci

 

 

 

 

 


Principalele beneficii ce pot fi obţinute în urma terapiei Raindrop sunt :

– reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale şi relaxarea ţesuturilor musculare .
– stoparea gripei sau a răcelii
– reducerea discomfortului din articulaţii, curăţare a ţesuturilor
– susţinerea sistemului imunitar
– îmbunătăţirea capacităţii de concentrare
– echilibrarea balanţei energetice
– bucurie , mai multă energie
– îndepărtarea stresului, a stării de anxietate, a atacurilor de panică

Emoţiile negative pe care masajul Raindrop le ameliorează :
– manipulare ( Ulei de Busuioc)
– lipsa respectului de sine ( Ulei de Chiparos)
– incoerentă ( Ulei Aroma Siez)
– deconectare, neîmplinire ( Ulei de măghiran)
– toxicitate, vulnerabilitate, frica de a finaliza jocuri ( Ulei deOregano)
– eşec , frica de dependenţa , restricţie , rigiditate (Ulei de Mentă)
– lipsa de protecţie (Ulei de Cimbru)
– agresiune, frica de conflict , înfrângere ( Ulei Valor = Curaj)

Teraia Raindrop, un răsfăţ regesc pentru corp, o binecuvântare pentru suflet!

Roxana Braniste – Tecuci
Cabinet terapii complementare
str. H.P. Bengescu, nr. 1, et.1
tel: 0760 285 369

One thought on “Sănătate şi echilibru cu terapia Raindrop – articol publicitar

  1. Buna seara! Sunt foarte interesante articolele dvs.
    Multumesc pentru informatiile oferite prin acest site, toate bune!

Comments are closed.