Anunţ public: Ședință ordinară la sfârșitul acestei săptămâni

Sedinta Consiliul local Tecuci  Vineri, 19 iulie, orele 16, are loc ședinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Tecuci in sala mare a Primăriei. Proiectele de hotărâre sunt următoarele:
1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier a d-lui Oancă Samir, ca urmare a excluderii acestuia din rândul membrilor PP-DD.
2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2013.
3. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia, a imobilului situat în Tecuci, str.B-dul Victoriei nr-14, în vederea restituirii.
4. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a unei suprafeţe de teren aparţinând domeniului public al U.A.T. Tecuci, situată în municipiul Tecuci, str. 1 Decembrie 1918 – zona Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci.
5. Proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui bun imobil (teren), aparținând domeniului privat al municipiului Tecuci, str. Tecucel, nr.8.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a unei suprafețe de teren aparținând domeniului privat al municipiului Tecuci, situată în Tecuci, str. Ion Petrovici.
8. Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii cartierului din zona de sud a municipiului Tecuci  – „Cartierul Tineretului”.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini și a concesionării directe a unui teren situat în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr.96C, aparținând domeniul public al municipiului Tecuci.
10. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia, a unui imobil ce face parte din fosta Cazarmă 308-pavilion K1 magazie.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor rapoarte de evaluare a unor bunuri imobile situate pe raza administrativ teritorială a municipiului Tecuci.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui schimb de teren.
13. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de soluționare a contestațiilor la concursul de ocupare a funcției de manager – persoană fizică la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții la Spitalul Municipal Anton Cincu.
15. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a unui imobil situat pe raza administrativ- teritorială a municipiului Tecuci.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri privind reglementarea transportului în regim de taxi la nivelul U.A.T. Municipiul Tecuci.
17. Informare privind rezultatul evaluării secretarului U.A.T. Municipiul Tecuci.

5 thoughts on “Anunţ public: Ședință ordinară la sfârșitul acestei săptămâni

  1. Domnule administrator in calitate de ziarist solicitati si dumnevoastra raportul curtii de conturi de la curtea de conturi fiindca primarul nu o sa l dea publicitatii complet, iar dupa ce o sa vil comunice curtea ati face bine sa il publicati pe site ca astfel orice personana sa il poata contesta. El poate fi contestat in 15 zile din momentul in care devine public si de orice persoana.

  2. Domnule BIBI, despre aceste proiecte si hotarari aprobate de consilieri nu va poate spune decat primarul, deoarece nici consilieri nu au habar ce au votat, li s-au prezentat titlurile acestor proiecte si obligati sa voteze la comanda. Cred ca stiti ca in consiliu local nimeni nu are voie sa intrebe sau sa isi exprime opinia, deoarece imediat primarul cheama politia si respectivul este dat afara din sala si apoi suspendat, asa cum a patit consilierul Samir Oanca. Consilieri opozitiei sunt timorati de amenintarile primarului ca ei si membri familiilor lor isi vor pierde serviciile, cei ai useleului sunt bucurosi ca mai rod si ei cate o ciovarta, aruncata cand si cand de primar, asa ca toti merg pe burta.Desi, daca consultati lista contractelor cu incredintarile directe, marii gheseftari benifeciari ai banilor publici sunt cativa, si in general din varful ierarhiei usleului tecucean, restul ramanand cu buza umflata. De aici si numeroasele atribuiri de terenuri si cladiri, care au facut obiectul hotararilor din aceasta sedinta de consiliu, pentru a multumi si pe cei care nu s-au putut infrupta din acei bani, dar nu e timpul pierdut, mai sunt trei ani si inca Tecuciul nu e in faliment. Abia atunci aceste manarii vor inceta, deoarece orasul va fi pus sub o administrare speciala si nu se vor mai putea face astfel de afaceri.Legea spune ca primarul e obligat sa ceara falimentul atunci cand datoriile depasesc 50% din bugetul anual.

  3. Cind, unde si cu a cui aprobare pot fi studiate aceste proiecte de hotariri care sunt aprobate pe banda rulanta de catre domnii consilieri,inainte de sedintele respective,de catre cetatenii interesati.Am intrebat citiva consilieri despre acest lucru si au ridicat din umeri, unii nici nu stiau ce scrie in aceste proiecte, dar le-au votat ca fiind de acord.Cine imi poate raspunde la acesta intrebare?. VA MULTUMESC.

  4. Rugam sa veniti cu completari la aceste puncte de pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local si sa faceti precizarile cu privire la continutil acestor proiecte de hotariri si sa nu prezentati numai titulatura lor. Din cele expuse de dumneavoastra, nu reiese decit ca : se vinde, direct, indirect, cu sau fara licitatie, ceva ce nu e foarte bine definit, nici ca locatie si nici ca pozitie; reiese ca se dau bani din banii publici ca ajutoare de urgenta dar nu se stie cui si pentru ce fel de urgenta; se concesioneaza ceva dar nu stim exact unde, cui si in ce scop; se schimba teren dar nu se stie cu ce se schimba si nici cine e solicitantul schimbului si nici motivulpentru care se solicita schimbul etc.
    Va rugam sa reveniti cu completari si date concrete. Din cele expuse nu reiese decit ca s+a intrunit consiliul local in sedinta ordinara, ca domnii consilieri au ridicat minile si au aprobat oribese totul si ne trezim, noi ca cetateni ai acestui oras ce trebuie sa fim informati despre activitatea autoritatilor locale, ca „s+-au infaptuit” multe lucruri in mandatul domnului Primar Tuchel, dar de fapt nu stim anume ce s-a „infaptuit” . Dupa care, ne trezim ca nu am stiut nimic si ne vom mira de cum s-a putu ajunge la asemenea „marete infaptuiri”.
    Semnatari ai acestui articol, va rugam sa reveniti cu completari .

  5. Notam ca majoritatea proiectelor sunt legate de vanzarea terenurilor. Oare cine le v-a achizitiona! O simpla ipoteza: clientela politica? Domnule primar, oare pe cand o conferinta de presa cu adevaratii ziaristi ai Tecuciului (cei ce sunt intimidati zi de zi)? Cu respect maxim pentru El Comande Tuchel!!!!

Comments are closed.