loader image

Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (17)

Gropzilla-Tecuci-2013

Pe masura ce zapada de pe carosabil o sa dispara fie urmare a dezghetului , fie a framantarii cu rotile autovehiculelor din Tecuci, o sa incepem un serial: gropzilla. Rugam tecucenii sa ne sesizeze daca ne-a scapat vreo groapa neluata in seama. Asteptam imagini sau dati-ne mesaje legate de acest aspect.

4 thoughts on “Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (17)

 1. Domnilor,am senzatia ca acest site se transforma intr-un loc de intalnire al frustratilor care din diverse motive,manifesta impotriva primarului Daniel Tuchel.Oare de ce?Poate ca prin actiunile sale a dezorganizat cercurile de interese din orasul nostru?Poate pentru ca incearca sa demoleze si sa destructureze grupurile de afaceristi adunate in jurul fostei administratii tecucene si in jurul bugetului orasului Tecuci?Poza de mai sus confirma disperarea si puerilitatea opozitiei dezorientate intrucat este hilar sa publici poze cu gropi in ianuarie.Aceasta poza era binevenita in luna mai.La momentul actual eu o pot califica drept un nou exemplu al lucrurilor facute de mantuiala de catre vechea administratie.Alte tampenii nu mai gasiti sa-i reprosati actualului primar,decat calitatea proasta a lucrarilor facute de fostul primar?Daca maine ar pune pe cineva sa astupe gropile o sa publicati iarasi poze si o sa spuneti ca nu e sanatos intrucat asfalteaza iarna.In concluzie doresc de la cei inversunati solutii pentru acele gropi si vinovatii de producerea lor.
  Si,o rugaminte.Nu ma numiti membru de partid intrucat nu sunt ,insa,da,sunt un sustinator al primarului actual si sper sa reuseasca sa realizeze ceea ce isi doreste pentru acest oras.
  Vad ca nu amintiti ca anul trecut fosta administratie a racait 1 saptamana zapada pe strada Gh Petrascu,strada care acum este deszapezita ca intr-o unitate militara.

  1. Las pe ceilalti cititori sa va raspunda. Eu ca frustrat ce sunt nu pot sa o fac. Noi nu am facut si nici nu facem afaceri cu statul. ASA ARATA TECUCIUL DUPA 23 DE ANI IN CARE TOATE FORMATIUNILE S-AU AFLAT LA PUTERE (PSD, PNL, PDL etc…). FIECARE SA INTELEAGA CE VREA. Repetam: daca sunteti plin de bunavointa si tecucean veritabil, trimiteti-ne orice material care sa ne arate realizarile actualei administratii si noi promitem sa le publicam integral. Nu pareri subiective. Realizari palpabile. Miscarile de „trupe” din administratie tin de dobandirea instrumentelor de lucru: dar realizarile? Ne sugerati sa asteptam trei ani pana la urmatoarea campanie? Atunci se vor taia doua panglici si va orbi cetateanul neinformat si mituibil. Si istoria se va repeta. Un bun amic spunea ca actualul primar este un bun cunoscator al psihologiei maselor. Credem ca asa este.

  2. @Mihai
   Galbenus sa traiasca ca el a facut deszapezirea. Pe el il vrem primar.Tuchel…. la Tepu, acolo e bun.

 2. Urca-te in masina si da o tura pe strada OMV – Profiriu … Te vei satura de gauri.

Comments are closed.