loader image

Tanar din Tecuci arestat la Barlad

Tanar arestatAstăzi, Judecătoria Bârlad a emis mandat de [intlink id=”233″ type=”category”]arestare [/intlink]preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Remus S, un tânăr acuzat de săvârşirea a zece infracţiuni de înşelăciune.
Tânărul, în vârstă de 24 de ani, din [intlink id=”14″ type=”category”]municipiul [/intlink]Tecuci, a săvârşit aceste fapte în perioada 2007 – 2009.
„Remus S. venea ocazional în municipiul Bârlad şi acosta pe stradă [intlink id=”41″ type=”page”]persoane [/intlink]cărora le propunea să le vândă un telefon mobil contra unei sume vădit mai mică decât valoarea reală a aparatului. În cazul în care [intlink id=”2645″ type=”page”]cumpărătorul [/intlink]nu deţinea suma de bani solicitată, bărbatul propunea un schimb de telefoane şi o compensare cu o sumă de bani de până la 10 lei. În timpul tranzacţiei, S.Remus reuşea să distragă atenţia victimelor şi să schimbe telefonul mobil cu o  husă de telefon care avea în interior o bucată de săpun sau cu o machetă de telefon plină de plastilină”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
La începutul lunii curente, oamenii legii au reuşit să îl prindă pe bărbat chiar în momentul în care propunea unui tânăr [intlink id=”6193″ type=”page”]achiziţionarea [/intlink]unui telefon mobil.
Sursa: adevarul.ro